dijous, 29 d’octubre del 2015

Presentació


Benvolguts pares i mares,

L'APiMA és l'Associació de pares i mares d'alumnes del col.legi públic d'Alaró, creada amb l'objectiu d'unificar en una sola veu totes les necessitats i opinions dels pares associats, i poder participar plenament en l'educació del nostres fills i filles.

L'Apima té una vocació participativa i col.laborativa. Per aquesta raó, ha d'ésser un objectiu fonamental participar i col.laborar en el bon funcionament de l'escola, recolzant la tasca que duen a terme els educadors del centre i promocionant altres activitats complementaries relacionades amb el món educatiu, com poden ser les activitats extraescolars, conferències, fòrums d'opinió i d'altres.

Aquesta web pretén ser un punt de trobada i un nexe de comunicació per transmetre totes les novetats i esdeveniments que tenen a veure amb l'escola i els interessos de l'APiMA, oberta a tothom i on els suggeriments i opinions sempre seran benvinguts.
Vos animam a associar-vos i a participar-hi!!


(si voleu rebre les novetats per correu electrònic, només heu de solicitar-ho mitjançant un correu a: apimacpsantbartomeu@hotmail.com